Mijn domein zit in quarantaine hoe wordt die weer actief?

Het antwoord is afhankelijk van de soort tld en de registar. De registar bepaalt de prijs die wij moeten doorberekenen aan de klant.

NL Domeinaam quarantine

Een NL-domeinnaam heeft een quarantine periode van 40 dagen. Het is mogelijk om binnen deze 40 dagen de domeinnaam weer terug te claimen.

De extra kosten zijn afhankelijk van het feit of de domeinnaam in beheer was bij Lientje, of bij een een andere hoster.

Quarantine kosten NL-domeinnaam laatst beheerd door Lientje

45 Euro exclusief BTW

Quarantine kosten NL-domeinnaam niet beheerd door Lientje

150 Euro exclusief BTW

EU Domeinnaam quarantine

Een EU-domeinnaam heeft een quarantine periode van 40 dagen. Het is mogelijk om binnen deze 40 dagen de domeinnaam weer terug te claimen. De quarantine kosten voor een EU-domeinaam is 100 euro excl. BTW.

BE Domeinnaam quarantine

Een BE-domeinnaam heeft een quarantine periode van 40 dagen. Het is mogelijk om binnen deze 40 dagen de domeinnaam weer terug te claimen. De quarantine kosten voor een BE-domeinaam is 50 euro excl. BTW.

Overige Domeinnaam quarantine

De overige domeinnamen (b.v. .com, .net, .info, .biz enz) gaan meteen na verloop in quarantine. Uitsluitend de laatste hoster heeft dan het recht de domeinnaam terug te claimen. De quarantine kosten zijn  hiervoor 125 euro exclusief btw per domeinnaam.

Een aanvraag kan worden ingediend via onze supportdesk. Zij zullen je dan een factuur sturen voor de totale kosten.