Hoe activeer ik "Auto Responders"?

Automatische beantwoording zijn e-mailrobots die alle inkomende berichten beantwoorden met een standaard uitgaand bericht. De automatische beantwoording beantwoordt alle ontvangen berichten, ongeacht hun inhoud.

Als je een automatische beantwoording wilt maken, open je eerst "E-mailbeheerder" in het controlepaneel. Klik vervolgens op de link 'Automatische beantwoordringen' en vervolgens op de knop “Automatische beantwoording toevoegen”

Autoresponder

Vul het mailadres in,
Opmerking: je moet al een e-mailaccount of een door-stuur-adres hebben aangemaakt.
Als je geen door-stuur-adres of e-mailaccount maakt samen met de autoresponder, wordt er een mislukt bericht verzonden naar de afzender, bovenop de autoreply-e-mail.

2. Kies je toevoeging voor het aan het oorspronkelijke onderwerp bijvoorbeeld
Automatisch bericht

3. Kies de codering UTF-8 of iso-8859-1 ,
als je niet weet wat dit is kies dan voor de standaard UTF-8

4. Kies het content type voor de mail text/plain of text/HTML

5. Kies de Frequentie van de automatische beantwoording.
Kies je bijvoorbeeld voor twee dagen dan krijgt de afzender nadat deze de automatische beantwoording heeft ontvangen pas twee dagen later weer deze automatische beantwoording ook al stuurt diegene nieuwe mail naar het mailadres.

6. Vul je bericht in.

7. Je kunt desgewenst een CC-adres invoeren. Hiermee wordt een kopie van elke automatische beantwoording verzonden naar het adres dat in het tekstvak is opgegeven. Door de CC-functie in te schakelen, kunt u controleren hoeveel aanvragen uw automatische beantwoording ontvangt.

Bewerken en verwijderen van de automatische beantwoording,

Alle automatisch beantwoording worden vermeld in het menu. Om er èèn of meerderen te verwijderen, vink je het vakje naast de automatische beantwoording aan en klik je op de knop "Verwijderen".

Als je een automatische beantwoording wilt aanpassen klik je op de knop “Bewerken”