Ik kan mijn website en email niet meer bereiken, is er een storing?

Aangezien onze servers 24/7 worden gemonitord, is de kans op een storing vrij klein. Dus als je eigen website en je email onbereikbaar zijn, is de kans groot dat je bent geblokkeerd door onze firewall, en alleen jijzelf dit probleem ondervind. Dit gebeurt meestal als onze firewall verdachte handelingen van jouw ipnummer heeft geconstateerd, zoals:

- Te vaak verkeerd inloggen op cPanel;
- Te vaak verkeerd inloggen op de FTP;
- Te vaak verkeerd inloggen op de (web)mail;
- Te vaak per uur de mail is binnengehaald (max = 120 keer per uur);
- Een algemeen (beveiligings) probleem met de inhoud van je website.

Om de blokkade te verwijderen, Bezoek je eerst https://ip.lientje.com om je IP nummer te zien en daarna open je een support ticket met vermelding van je IP nummer zodat wij deze kunnen deblokkeren en op de whitelist kunnen plaatsen.