Om toegang te krijgen tot webmail, klikt je op de link "Extra kenmerken" in het hoofdmenu van het controle paneel en vervolgens op de link "Webmail: Roundcube".

Je kunt webmail ook bereiken via https://jouwdomeinnaam.nl/webmail bijvoorbeeld https://lientje.com/webmail

Voer eerst jouw volledige e-mailadres in het veld "E-mail" in. Voer vervolgens het wachtwoord van het e-mailadres in. Klik op de knop "Inloggen".

Belangrijk: als je wilt met met jouw standaard e-mailadres (controel-paneel-gebruikersnaam@jouwdomein.nl), voeg dan @ jouwdomein.nl niet toe aan de inlognaam van de webmail. Als je bijvoorbeeld inlogt bij het controle paneel met de gebruiker "lientje", gebruikt u alleen "lientje" (zonder de aanhalingstekens) om in te loggen op webmail niet lientje@lientje.com. Alle andere e-mailaccounts moeten inloggen met accountnaam@jouwdomein.nl. Bijvoorbeeld info@lientje.com,