Software-update: Joomla! 3.8.10

 Jun 28th

Versie 3.8.9 van Joomla! is uitgekomen en de dag erna is wegens een fout op Windows Server al een opvolger verschenen. Joomla! is een dynamisch, in php geschreven contentmanagementsysteem, dat kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een weblog, website of samenwerkingssite te maken. Om het programma in het Nederlands te gebruiken kun je onder andere ... Lees verder »

Ongepatcht beveiligingslek in WordPress openbaar gemaakt

 Jun 28th

Er bevindt zich een ongepatcht beveiligingslek in WordPress waardoor aanvallers websites in bepaalde gevallen volledig kunnen overnemen, code op de onderliggende server kunnen uitvoeren en willekeurige bestanden kunnen verwijderen. De kwetsbaarheid is meer dan 7 maanden geleden aan de WordPress-ontwikkelaars gerapporteerd, maar een ... Lees verder »

Technisch Onderhoud

 Dec 5th

I.v.m. technisch onderhoud (6 t/m 9 december) kan er vertraging ontstaan in de beantwoording van supportvragen. Alle supportaanvragen zullen z.s.m. na 10 december worden beantwoord. Onze excuses voor het ongemak.

[Opgelost]Hotmail emailadressen probleem bij support aanvragen

 Mar 31st

Momenteel ondervind onze eigen server een probleem met het beantwoorden van supportvragen die verstuurd zijn vanuit een hotmail account. Hierdoor is ons antwoord op support en vragen niet aangekomen. Wij zijn achter de schermen druk bezig om dit weer in orde te brengen echter wachten wij nog op medewerking/verwerking van Microsoft. Zodra het ... Lees verder »

[Afgerond]Migratie premium hosting websites naar ons nieuwe cluster

 Mar 19th

Lientje staat bekend om haar betrouwbare hosting en om onze betrouwbaarheid ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen hebben we onze hard en software nog verder verbeterd. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het opzetten van onze nieuwe server clusters en het uitvoerig testen hiervan. Het nieuwe cluster is ingericht met de ... Lees verder »

[Afgerond]Onderhoud in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 november 2015

 Nov 13th

In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 November 2015 zal vanaf 22:00 het onderhoud worden uitgevoerd. Tijdens dit onderhoud is het mogelijk dat uw website kortstondig niet of moeilijk te bereiken is.
Het onderhoud zal na verwachting tot 04:00 uur duren.

Met vriendelijke groet.

Team Lientje

Ernstige kwestbaarheid Wordpress CMS

 Apr 9th

Er is een ernstig lek gevonden in het populaire open source CMS Wordpress. De kwetsbaarheid is aanwezig in de versies tot en met 3.8 en gebruikers word dringend aangeraden direct up te graden naar 3.8.2 Als je gebruikt maakt van Wordpress raden we je aan om z.s.m. te upgraden naar de nieuwste versie. Meer informatie kun je vinden via ... Lees verder »

Spoed onderhoud

 Apr 9th

Op dit moment vind er spoed onderhoud plaats aan al onze webservers, hierdoor is het mogelijk dat uw website tijdelijk niet of moeilijk bereikbaar is.

Met vriendelijke groet

Team Lientje

Onderhoud in de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 maart 2014

 Mar 15th

In de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 maart 2014 zal vanaf 00:00 het onderhoud worden uitgevoerd. Tijdens dit onderhoud is het mogelijk dat uw website kortstondig niet of moeilijk te bereiken is.
Het onderhoud zal na verwachting 120 minuten duren.

Met vriendelijke groet.

Team Lientje

SSL voor email

 Feb 25th

Vanaf heden heeft Lientje besloten email extra te beveiligen met SSL. Helaas is deze maatregel in deze tijd noodzakelijk om onze klanten zo goed mogelijk te beschermen.Derhalve kan het zijn dat (als u nog geen SSL had ingesteld) een SSL melding ontvangt van het programma of apparaat waarmee u email ontvangt. Volg de stappen op om het SSL ... Lees verder »